Yhteystiedot

Coroke Oy
PL 31
00640 Helsinki

kari.vaananen@coroke.fi

040 724 1313


kuva-kari.png

Kari Väänänen    

Pääskoutti  

Olen pitkän linjan rekrytointikonsultti. Vuodesta 1999 olen toiminut yrittäjänä rekrytointialalla. Yhtä kauan olen ollut osana kansainvälistä rekrytoimistojen verkostoa, jonka kautta myös alan teoreettinen osaamiseni on hankittu. Taustaltani olen elektroniikkainsinööri, ja urani alun toimin myynnin ja markkinoinnin johtotehtävissä ICT-alalla.

Mottoni on: "Oikea Ihminen Oikeaan Paikkaan - Oikeaan Aikaan"

Suorahakukonsulttina olen päässyt auttamaan ihmisiä heidän uraansa koskevissa haasteissa jo vuosien ajan. Olen ollut kanssakulkijana lukemattomissa  prosesseissa, joiden lopputuloksena yritysasiakkaani on saanut itselleen haluamansa menestyksen tekijän, ja rekrytoity henkilö on löytänyt  (työ)elämälleen uuden suunnan tai vaihteen.

Vuonna 2009 hankin itselleni myös uracoachin sertifikaatin (Licensed Firework™ Career Coach), ja sitä kautta olen tutustunut myös tähän puoleen ihmisten työssä viihtymisen problematiikkaa.

Skouttina haluankin haastaa yritykset miettimään, minkälaisia henkilöitä he oikeasti tarvitsevat, ja toisaalta jo kannuksensa hankkineet yksilöt mukaan miettimään, mikä olisi juuri sinulle se unelmien työpaikka.

Haasta minut keskusteluun!

Lähetä minulle viestiä yhteystietolomakkeen kautta tai puhelimitse 040-724 1313.