Yhteystiedot

Coroke Oy
PL 31
00640 Helsinki

kari.vaananen@coroke.fi

040 724 1313

Coroke Oy

Coroke on uudenlainen henkilöstönkehitysyritys. Yrityksessä on vahvaa osaamista coachingista ja rekrytoinnista/suorahausta. Halustamme yhdistää nämä osaamiset syntyi Coroke Oy. Meidän tehtävämme on omalta osaltamme vaikuttaa siihen, että yritysten tärkein voimavara – oikeat ihmiset oikeilla paikoilla – saa ansaitsemansa huomion. Kielenkäytössämme vilahtelee sanoja ja sanapareja, kuten Coachaava rekrytointi, uravalmennus, työhyvinvointi, työn mielekkyys, muutos ja niin edelleen, mutta kaiken tekemisemme ytimessä on ihminen ja hänen suhteensa työhön. Nuo edellä mainitut sanat ovat vain käytössä olevia ilmaisuja niille asioille, joista hyvä suhde työuraan/elämään koostuu. 

Vaikka emme haluakaan profiloitua pelkästään yrityksen johdon coacheiksi ja valmentajiksi, niin tosiasia on se, että johtoasemassa olevilla ihmisillä on valtava vaikutus siihen, miten yrityksen henkilökunta työtään arvostaa ja siitä nauttii. Valmentava johtajuus – taas yksi sanapari – tarkoittaa yksinkertaisesti sitä, että johtajan tehtävänä on auttaa alaisiaan ajattelemaan paremmin, ei antaa yksityiskohtaisia ohjeita työn tekemisestä. Organisaation kehitys taas lähtee siitä, että yrityksen johto on siihen sitoutunut ja osaa sitouttaa myös henkilöstön. 

Yritystä voitaisiin verrata urheilujoukkueeseen, jossa yhteistyö on voimaa, mutta jokaisella yksilöllä on oma erikoisosaamisalueensa, jonka perusteella hänet joukkueeseen palkataan tai annetaan uusia vastuita. Rekrytointi - sisäinen tai ulkoinen - on yksi yrityksen tärkeimmistä työkaluista joukkueen rakentamisessa. Jokainen rekrytointi on investointi yrityksen tulevaisuuteen. Me Corokkeella haluamme auttaa asiakkaitamme varmistamaan, että he ovat tietoisia siitä, miten juuri heille tärkeät rekrytoinnit on hoidettava oikein – tähän sopiva sanapari on Lisävarmuutta Rekrytointiin tai Rekrytointi-klinikka.

Yritysten lisäksi haluamme palvella myös yksityisiä ihmisiä, jotka ovat sellaisessa vaiheessa elämäänsä, että on tullut aika miettiä, mitä aikoo loppuelämällään tehdä. Tällaisille ihmisille tarjoamme mm. uracoachingia, oman osaamisen tuotteistamis-valmennusta, CV-klinikkaa jne. Autamme asiakkaitamme tunnistamaan omat vahvuutensa ja näkemään oman potentiaalinsa. Tältä pohjalta on hyvä lähteä valmistautumaan työhaastatteluihin, rakentamaan toimivaa CV:tä sekä hakemusta. Tarvittaessa voimme toimia esimerkiksi roolipeli-partnerinasi ennen tärkeätä kohtaamista seuraavan työnantajan kanssa.  

Jos työelämäsi kaipaa muutosta, suosittelemme keskustelua uracoachin kanssa ennen kuin teet mitään lopullisia päätöksiä seuraavasta urastepistäsi. Oman uran hallinta on mielestämme kansalaistaito. On tärkeää ymmärtää, että on ihan mahdollista hankkia itselleen sellainen työ ja ura, josta nauttii. Yksi seinätauluistamme sanookin ”Do what you love – Love what you do”